Logo zwarte letters - Barends Training personal trainer Leiden

Info

Aanbod

Veel gestelde vragen - FAQ

Klik op de begrippen en krijg antwoord op veel gestelde vragen

Iederen is welkom bij Barends Training, ongeacht je leeftijd, ervaring of trainingsdoel. De begeleiding en de trainingen worden volledig op jou afgestemd. 

Barends Training is gevestigd in het OLGA-complex, vlakbij de Leidse Meelfabriek. Op het privéterrein van Barends Training kunnen klanten gratis parkeren.
Adresgegevens zijn:
Evertsenstraat 143
2315 RZ Leiden

De trainingen en afspraken worden gepland in de ochtend en in de avond.
Op maandag t/m donderdag is dit vanaf 7:00 uur tot 21:00 uur.
Op vrijdag t/m de zondag is dit vanaf 7:00 uur tot 13:00 uur.

Afspraken worden zoveel mogelijk aaneensluitend ingepland voor een fijne doorstroom in de agenda.

Je hebt niet veel nodig om fijn te kunnen trainen: comfortabele sportkleding is voldoende. Om meer uit je trainingen te halen, kunnen er extra spullen worden geadviseerd.

In de studio van Barends Training worden alleen exclusieve trainingen gegeven. Hierbij zijn persoonlijke aandacht en veiligheid heel belangrijk.
Vrij trainen is daarom niet mogelijk.

Een proefles is niet mogelijk. Wel ben je van harte welkom voor een vrijblijvende kennismaking in de studio. Zo kan je de sfeer komen proeven en kan er waar nodig het aanbod worden toegelicht.

Je kunt altijd contact opnemen via het contactformulier of door een whatsapp te sturen. Binnen 24 uur kun je een reactie verwachten.

De algemene voorwaarden, met bijvoorbeeld de huisregels, kun je vinden in de onderste balk van de website.

Per gekozen periode ontvang je een factuur. Deze kan je digitaal overmaken of contant betalen. De betaling dient in één keer te worden voldaan.

Buiten de trainingen om is het natuurlijk leuk als je kind of huisdier een keer komt kijken. Tijdens de trainingen willen we zoveel mogelijk aandacht voor jou en veilig kunnen trainen.

Meld je uiterlijk 24 uur voor je afspraak af. Dan herplannen we zo snel mogelijk jouw afspraak. Meld je je te laat af, dan wordt de afspraak in rekening gebracht.

Ben je meer dan een week afwezig van jouw afspraken? Geef dit op tijd aan, dan plannen we de te missen afspraken zo in, dat we hier zo min mogelijk van merken tijdens jouw traject. Denk bijvoorbeeld aan met vakantie gaan, waar eventueel ook een extra schema voor gemaakt kan worden om mee te nemen.

Kan je voor een langere tijd niet trainen en is het onzeker wanneer dit weer mogelijk is? Bespreek dit zo snel mogelijk, dan zal er naar een passende oplossing worden gezocht.

Bij deelname aan de groepslessen word je toegevoegd aan een WhatsApp-groep. Hierin kun je een afmelding doorgeven en eventueel een dag ruilen met een andere deelnemer. Als service kun je een te missen les op een ander geschikt moment doen, mits er plek is binnen de huidige periode waarvoor je je hebt aangemeld. Zo kun je alsnog een les doen op een ander moment.
Meld je uiterlijk 24 uur van te voren af, anders vervalt de service van inhalen.

Trainingen en begeleiding worden zoveel mogelijk op vaste dagen en tijden gepland. Zo weten we van beide kanten waar we aan toe zijn. 

Groepslessen staan gepland op vaste dagen en tijden.

 

 

Is er misschien nog iets onduidelijk? Neem contact op via het contactformulier of stuur mij een WhatsApp-berichtje.