Recensies

Ik heb al veel klanten getraind en wil hun enthousiaste ervaringen graag met jou delen. Hieronder lees je hoe zij de trainingen hebben ervaren.
Wil jij ook je ervaring delen op de website? Graag! Je kunt de tekst sturen naar info@barendstraining.nl.


Marian de Vries

Als je het beste wilt aan advies en begeleiding dan is Barends Training the place to be!!


Lianne van Galen – van der Laan

Enthousiaste trainingen, veel positieve support en work outs aangepast op eigen niveau en doelgericht! 😉


Sanne Kroesemeijer

Na lange tijd twijfelen toch een afspraak gemaakt bij barends training omdat ik zelf maar niet verder kwam ben nu een maand bezig en wat gaat het goed dankzij team barends! Ben zo blij dat ik me aangemeld hebt dus twijfel niet maar gewoon doen!


Eva van der Kwast

Powerhour! He-le-maal mijn ding. Super leuk om met Robin, en mede pijnlijders, een uurtje te knallen op kracht en techniek. Hiervoor ook de bootkamp gedaan, ook super leuk maar ik ben meer een mooi-weer sporter dus dit past beter bij mij.
Robin weet je te motiveren en dat werkt bij mij gelijk door in mijn dagelijks leven. Voordelen alom: strakke lichaam en gezondere levensstijl!


Jeffrey Schout

Ik ken Robin al een tijdje van de sportschool. Ik had hem gevraagd of ik met een vriend van mij een Bootcamp training kon volgen. Dit heb ik gedaan en ik heb mij diezelfde avond nog ingeschreven voor een vaste periode! Robin geeft professionele begeleiding met veel enthousiasme. Het leuke aan Bootcamp is voor mij de intensiteit en de diversiteit. Hierdoor kan ik goed aan mijn conditie en kracht werken.


Danielle den Hartog

Na een lange tijd niet sporten wilde ik weer wat fitter worden. Samen met Mandy ben ik aan de slag gegaan. Eerst bij Sport City en later bij Barends training centrum. Na een aantal weken voel ik me fitter en heb ik meer conditie. De personal training van Mandy is enorm motiverend en helpt goed om je doelen te bereiken. Ze corrigeert waar nodig. Door de personal training ga je net wat harder sporten om je doelen te bereiken. De training is afwisselend. Ze geeft hele handige tips zodat je thuis ook wat oefeningen kan doen.


Koray Genc

Sinds kort ben ik begonnen met trainen bij Barends Training. Les 3 zit er net op! Man, wat is dit genieten zeg. Dat gevoel van voldoening die je krijgt na zo een les van Robin (voor andere Mandy) is een uitstekend gevoel. Robin ken ik zelf al een aantal jaar. Vaak heeft hij me gevraagd mij te helpen, na een aantal sportscholen geprobeerd te hebben besloot ik terug te komen op het aanbod van Robin. Na een aantal lessen ervaart te hebben bij Robin had ik zoiets van “Had ik dit nou maar veel eerder gedaan”. Samen met Robin hebben we een duidelijk plan geschetst met behulp van een voeding schema en training schema. Ik wil een gezondere levensstijl en veel fitter worden zodat ik nog beter in mijn vel zit. Allebei weten we dat we dit doel gaan halen! Met zijn kennis van voeding en trainen kom je een heel eind. Natuurlijk heb je het altijd nog in eigen hand maar met iemand als Robin aan je zijde met zijn kennis en ervaring van de afgelopen jaren is het weer een pretje om te sporten. Ik ben dan ook heel blij dat wij deze weg zijn ingeslagen en we gaan er vol voor! BEDANKT Robin!


Serena van der Geest

Heerlijk om lekker in de buitenlucht te sporten! De relaxte sfeer en de afwisseling van cardio en kracht zorgen voor een leuke intensieve training. Na de training voel je je zeer voldaan. Robin geeft je tijdens de trainingen persoonlijke begeleiding waardoor je net nog wat harder gaat trainen. Een echte aanrader om de bootcamps van Robin te gaan volgen!


Debby Crama

Door de wens om af te vallen, fitter maar vooral gezonder te worden ben ik met Robin Barends als personal trainer aan het werk gegaan. Voordat de training begon is er gewogen, gemeten en gesproken zodat mijn doel duidelijk was en de training hierop werd afgestemd. Ik heb Robin leren kennen als zeer deskundig, professioneel en motiverend. Hij neemt alle tijd voor uitleg zowel voor de training als voor voedingsadviezen. De training is afwisselend, er wordt hard gewerkt maar ook veel gelachen! Robin, ik vind je een top trainer, een leuk mens met een aanstekelijk enthousiasme.


Manu Kamlade

Je merkt snel vooruitgang!!
Ben er erg blij mee


Lindy Ragetlie

Na een hele lange tijd van veel twijfelen ben ik eindelijk begonnen met trainen bij Barends Training. Ik wilde dit al zo lang, maar deed het maar niet en bleef het uitstellen. Ik wil heel graag een gezondere levensstijl, fitter en sterker worden. Op een dag was ik het zat en wilde ik gaan beginnen. Ik heb Mandy een berichtje gestuurd en gevraagd of zij mij wil helpen en tips kan geven. Tuurlijk wilde zij dit en voor ik het wist had ik voor die zelfde week een afspraak gemaakt om te beginnen. Toen dacht ik ”shit waar ben ik aan begonnen”. Nu na 3 keer training te hebben gehad van Mandy heb ik er helemaal geen spijt van. Ik vind het juist super leuk en fijn om op deze manier bezig te zijn met heel je lichaam. Daarbij vind ik de manier van trainen heel prettig. Ik krijg personal training. De aandacht is volledig op jou gericht waardoor je juist heel goed geholpen kunt worden en hele fijne tips krijgt waar je echt wat mee kunt. Mandy let super goed op mijn houding en corrigeert mij waar nodig net zo lang tot ik het goed doe. Hier wordt de tijd voor genomen en dit gebeurt op een hele prettige en opbouwende manier. Ook legt Mandy op een hele duidelijke en prettige manier uit. Iedere week ben ik lekker bezig en werken we hard. Mandy motiveert mij enorm om 100% te geven en dit er ook uit te halen.

Dankzij Barends Training en Mandy ben ik nu op de goede weg en vind ik het trainen heel leuk. We hebben naast het harde werken ook lol! Ik ben echt heel blij dat ik hier terecht ben gekomen. De persoonlijke begeleiding is echt super. Je wordt enorm gemotiveerd om alles uit jezelf te halen. Ik merk na het trainen dat ik mij prettiger voel en de kleine pijntjes in mijn lijf weg zijn. Ik voel mij zelfverzekerder en fijner en ga hier zeker mee door.
Ik vind Barends Training echt een aanrader! Robin en Mandy zijn twee toppers die je super goed begeleiden en zich volledig voor je inzetten en motiveren! Bedankt!!


Parisa Elah-Madadzadeh

Ik ben al een tijd lang aan het trainen om gezonder, strakker en fitter te worden. Ik merkte dat mijn conditie erop vooruit ging en dat ik sterker werd, maar ik bereikte een plateau op een gegeven moment. Ik kwam niet verder. Het was tijd voor iets nieuws. Na overleg met Mandy, heb ik gevraagd of ze me een keer wilde trainen. Gisteren hebben we samen hard getraind. Ik heb voor het eerst diep gesquat. Ik wist niet dat ik het kon maar ik deed de shoulder press met 20 kilo en deadlift met 60 kilo! Ze heeft me technische tips gegeven, me gecorrigeerd waar nodig en het meest uit mij gehaald. Ze lette er heel goed op dat ik niet te moe weg en alles nog met juiste houding deed maar ze pushte me ook lekker om echt 100% uit mezelf te halen. Binnenkort gaan we weer samen trainen. Zo boek ik weer progressie. Echt top!


Linda den Os – Ouwerkerk

Professioneel en enthousiast!


Steven Prudhomme van Reine

Daar staan we dan: Beginnend met een warming-up, waarin alle spiergroepen warm gemaakt om daarna te knallen met uitdagende en zeer afwisselende oefeningen. Zijn positieve coaching en uitstraling zorgt voor een relaxte sfeer, waarin ieder de mogelijkheid heeft om zich te ontwikkelen en/of naar zijn/haar doel te werken. De sfeer is goed, maar als hij vindt dat je niet goed genoeg je best doet zal hij het je heus wel vertellen. Dat is fijn!

Zijn lessen zijn niet alleen fysiek goed voor je, maar hij denkt ook aan het sociale aspect. Zijn lessen gaan gepaard met individuele- maar ook samenwerkingsoefeningen. Zo leer je de mensen uit de groep ook beter kennen. Super leuk! Elke les zorgt hij ook voor een goede cooling-down en geeft hij voedingsadviezen.

Robin, blijf zo doorgaan! Het is leuk om je lessen te volgen.

Met groet,
Een zeer tevreden bootcamp-volger.


Aster Cheng

Ik ken Robin al een tijdje. Vanaf baby heb ik hem op zien groeien tot zelfstandige ondernemer en ben daar erg trots op!
Als personal trainer gaat hij erg professioneel en kundig te werk. Hij kijkt goed naar je houding en corrigeert waar nodig. Ik heb al een tijdje last van een knie blessure en hij let goed op of oefeningen niet te belastend zijn voor mijn knie. Verder heeft hij een schema voor mij gemaakt om thuis te volgen (ik train normaal thuis). Ik raad Robin erg aan!


Anja du Mortier
Robin Barends valt op door zijn uitnodigende open houding. Zo gauw je met hem in gesprek komt ben je gelijk verkocht en wil je graag gaan trainen en werken aan je lichaam om een betere houding te krijgen, sterker te worden en beter in je vel gaan zitten.

Bij hem staat techniek voorop;”beter 5 keer een beweging doeltreffend uitvoeren met duidelijk resultaat , dan 50 keer iets doen wat totaal geen nut en effect geeft”. Robin legt uit wát je doet en waarvóór je dat doet zodat je werkelijk leert te weten waar je mee bezig bent en er voor gaat ; NL VOOR JEZÉLF !!!. Ook geeft hij opbouwende kritiek op een prettige wijze. Mede door Robin sport ik regelmatig GOED én met plezier en hierdoor sta ik rechter dan ooit en heb ik geen pijn meer in nek en schouders . Een absolute aanrader !!!’


Annick Verbaas

Ik krijg nu een jaar bootcamp training van Robin Barends. Robin is zeer professioneel en geeft afwisselende trainingen. Elke training weet hij iedereen weer goed te motiveren. We zijn vaak met een grote groep, maar Robin let goed op iedereen en geeft veel persoonlijke begeleiding tijdens zo’n training. En daarnaast zijn de trainingen ook gewoon heel gezellig! Echt een aanrader!


Eva van der Kwast

Trainen met Robin en een groep is leuk. Je motiveert elkaar en omdat je veel in paartjes doet is er een ook een klein beetje competitie- element. Robin is een goede motivator, je gaat net iets verder dan je zelf zou doen. Zijn expertise en enthousiasme zijn pluspunten aan het trainen met hem. Daarnaast is het trainen in de buitenlucht ook een pluspunt.

Als extra vind ik het fijn dat je een voedingsadvies kan krijgen wat aansluit op je levensstijl en sportactiviteiten. Dit heeft mij erg geholpen om betere resultaten te krijgen en die, dus blijkbaar niet hele goede, levensstijl aan te passen.


Maureen Sulkers
Ik heb het afgelopen jaar een aantal lessen van bootcamp gevolgd bij Barends Training. Daarvoor had ik het niet zo op bootcamp maar wilde ik het graag een keer uit proberen. Na de lessen merkte ik al gauw dat mijn conditie een stuk verbeterde. De lessen zijn afwisselend, leuk, soms wat zwaar maar ik daag mezelf meer uit dan dat ik voorheen altijd deed bij fitnessen.
Er wordt goed op je houding gelet en hier en daar worden er handige tips gegeven.
Nu de lessen ook in Zoetermeer worden gegeven ga ik zeker weer mee doen!


Femke Vonk
Sinds maart 2013 train ik bij Robin; één keer in de één à twee weken laat hij me alle hoeken van SPORTJA zien. Gedurende iedere training ga ik ‘m langzaam steeds meer haten, maar na afloop hou ik stiekem toch weer een beetje van ‘m. Maand na maand werd ik sterker en zag ik m’n gewicht dalen. Toen was het tijd voor de volgende uitdaging: na 30 jaar eindelijk – écht en voorgoed – stoppen met roken. Sinds 6 oktober heb ik geen sigaret meer aangeraakt! Met de nodige frustratie, maar het lukt!! Toch zag ik langzaamaan de kilo’s hun weg vinden naar m’n dijen en m’n kont. Frustrerend! Dus tijd voor de volgende uitdaging: de kilo’s er weer af, de spieren weer strak en klaar voor een sportief fietsseizoen. En natuurlijk met de hulp van Robin! De trainingen zijn superleuk, afwisselend en ook voor voedingsadviezen kun je altijd bij Robin terecht. Een aanrader!!


Jasmyn Cheng
Bij mij in de sportschool krijg je al snel als vrouw een schema in je handen gedrukt die bestaat uit oefeningen met een pilates bal en de standaard fitness apparatuur. Leuk voor sommige, maar niet aan mij besteed. Toen ik vroeg of ik met losse gewichten in de weer kon gaan kreeg ik te horen misschien over 2 maanden. Ontzettende onzin dus. Ik heb Robin een berichtje gestuurd en binnen een week zaten we om de tafel om mijn doelstellingen en voeding te bespreken. Het gesprek ging erg soepel, ik voelde me op mijn gemak om mijn doelstellingen te bespreken en Robin luisterde aandachtig en gaf goed advies. Mede door hem is het sporten bij mij echt een routine geworden en sta ik graag een uurtje eerder op om naar de sportschool te gaan. Hij heeft me geholpen met een 3-day split krachttraining schema en we zijn aandachtig door elke oefening gegaan zodat ik de basistechniek perfect beheers. Ik ben binnen no-time veel sterker geworden en mijn onderrug klachten zijn weg. Robin staat altijd voor mij klaar en ik ben hem zeer dankbaar voor al zijn advies!


Bart van der Laan
“Mijn doel is om op kungfu te kunnen. Om die lenigheid, controle, evenwicht en kracht te bereiken ben ik naar Robin gegaan. We zijn nu al een tijdje verder en we maken flinke vooruitgang! Dit komt omdat Robin je ook echt naar je doel toe wilt helpen en de tijd neemt om training die specifiek voor jou is op te zoeken. Mijn ervaring met Robin is echt top en ik kan hem iedereen aanraden!”


Lotte Smolders
“Ik deed nooit aan krachttraining tot dat ik ging trainen met Robin, dat ik zeer positief heb ervaren. Hij heeft mij op een prettige manier geholpen met trainen en persoonlijke begeleiding. Ik voel mijzelf beter en gemotiveerder dan ooit tevoren en de resultaten zijn er!”


Douwe Scholma
“Trainen met een doel. In mijn geval golfsurfen. Een sport waarbij je fysiek, lichamelijk en conditioneel in goede vorm moet zijn om golven te surfen. Robin kon mij overtuigen lessen te volgen om doelgericht te trainen. Door ook zijn enthousiastme en kennis waarbij hij voor mij specefieke oefeningen had uitgezocht en zich had verdiept in de trainingen voor het golfsurfen zijn we aan de slag gegaan. Ik zeg in één woord top. Voor iedereen een aanrader om te trainen met een doel. Ik heb er inmiddels 11 lessen op zitten en ben echt vooruit gegaan. Robin nog bedankt voor je Personal Training, groetjes Douwe.”


Denise Distelvelt
“Ik train nu ruim een half jaar samen met Robin. Ik kwam binnen als een ongezond voelende, te zware vrouw. Nu ruim een half jaar verder voel ik mij energiek. Ik ben maar 1 keer ziek geweest terwijl ik voorheen elke griep kreeg die er heerste. Ik doe oefeningen die ik zelf niet voor mogelijk had gehouden. Ook ben ik nu meer dan 10 kilo kwijt en heel wat centimeters. De trainingen blijven leuk door afwisseling. Ik heb echt zin om te sporten omdat ik mij veel beter voel. Dit komt ook door de voedingsadviezen die worden gegeven. Bij Robin kom je niet alleen om te sporten maar om bewuster en gezonder te leven.”


Roland Huijssteden de Wit
“Hallo, ik ben Roland 51 jaar en mijn ervaring met Robin is goed.
Begin oktober had ik het idee om naar een sportschool/fitnesscentrum te gaan, om aan mijn conditie te gaan werken en gewicht te verliezen. Ik wilde verschillende instellingen gaan bekijken. Als eerste ging ik naar de fitnessclub i.v.m. de locatie, en verder ben ik niet gekomen daar mijn gesprek daar met Robin mij zoveel vertrouwen gaf dat ik besloot om gelijk maar lid te worden en Robin als coach en Personal Trainer te nemen. Daarvan heb ik geen spijt gekregen.
Ik ben in 3 maanden 10 KG aan gewicht verloren, mijn BMI is gezakt en ook ben ik conditioneel er op vooruit gegaan. Ik denk dat als ik was gaan trainen zonder begeleiding ik veel minder resultaat geboekt zou hebben, omdat Robin je dat zetje geeft om net wat verder te gaan en daarnaast ook goede voedingsadviezen geeft. Robin is heel prettig in de omgang en ik heb ondanks dat het best wel zware trainen zijn, ook veel lol met hem.
Ik zou Robin dus als coach en Personal Trainer van harte aanbevelen bij andere mensen die zich tot doel stellen af te vallen, spieren willen kweken en conditioneel beter willen worden.”


Annemarie van der Hoeven
“Net zoals vele Nederlanders met mij kwamen de laatste jaren langzamerhand de kilootjes eraan en ging mijn conditie achteruit. Dit terwijl ik ervan overtuigd ben dat ik niet teveel eet en voldoende beweeg (Nordic Walken, wandelen, fietsen, golfen).
Natuurlijk kan je het de schuld geven aan het ouder worden, maar dat is toch wel een zwak argument!
O.K. ik heb er lang tegenaan zitten hikken en in augustus jl. een bezoek gebracht aan de sportschool, kreeg een intakegesprek met Robin Barends.
Aan de hand van dit gesprek heb ik besloten een aantal maanden Personal Training bij hem te volgen.
Waarom? Hij kwam mij zeer serieus en ter zake kundig over. Wist mij te overtuigen dat niet alleen training belangrijk is, maar mijn voedingspatroon veranderd diende te worden en meer gevarieerd. Tijdens de trainingen c.q. evaluatiegesprekken kreeg ik telkens handreikingen van hem en toonde hij interesse in de vooruitgang op het gebied van voeding.
Hij heeft mij niet teleurgesteld, wist mij altijd te motiveren en stimuleren en toont bovendien respect. De trainingen waren absoluut niet saai, er kwamen regelmatig veranderingen en bovendien bereikte ik een steeds hoger level.
Zelfs nu de Personal Training achter de rug is, is hij nog geïnteresseerd en mag ik altijd contact met hem opnemen als ik hulp nodig heb.”