Samenwerkingen

Jack & Pestle, Created by Taste

? Spicemixen & Proteïnen?

Ontstaan uit smaak en liefde voor eten. Kwaliteit en smaak, dat is waar Jack & Pestle voor staat. Met goede smaak, creatieve ingevingen en ervaring weten wij lekkere en gezonde producten te ontwikkelen die kunnen worden gebruikt en goed zijn toe te passen voor zowel ervaren als onervaren koks.

Authentiek, vernieuwend & out of the box denkend. Regelmatig worden er nieuwe smaakcreaties ontwikkeld door onze professionele chef kok & worden nieuwe innovaties/trends opgepakt door onze voedings- middelentechnoloog. Door deze combinatie ontstaan er culinaire delicatessen waarbij gezonde lifestyle voorop staat.

Klanten van Barends Training krijgen een exclusieve korting van 10% op hun bestelling bij Jack & Pestle!

www.JackPestle.nl


Klein, Specialist in Massage

Klein specialist in massage is inmiddels een begrip in Leiden en omstreken. Wij werken alleen samen met de beste specialisten die veel ervaring hebben, gediplomeerd en professioneel zijn. Elke masseur heeft zijn of haar specialiteit(en). Op deze manier bieden wij een breed pakket van massages aan en bent u bij ons in goede handen.

Massage is een breed begrip en wordt gebruikt bij enorm veel complicaties. Wij brengen het masseren terug naar waar het voor bedoeld is, zonder poespas; met passie, gevoel, ervaring en kwaliteit. Het kneden van de spieren wordt zorgvuldig gedaan met kennis over het gehele menselijke lichaam op het gebied van anatomie, fysiologie en pathologie. Er wordt uiteraard gewerkt naar de wensen van de klant, want wij zijn er voor u!

Klein specialist in massage werkt nauw samen met professionele  (fysio)therapeuten, chiropractoren en manueel therapeuten. Bij blijvende klachten kunnen we u altijd advies geven en eventueel doorverwijzen.

Klein specialist in massage staat voor:

  • Kwaliteit
  • Eerlijkheid
  • Goede zorg
  • Persoonlijke aandacht
  • Ontspanning

www.KleinMassage.nl

www.BodyAndMindCentrum.nl


Zechsal, Pure Magnesium

Gezondheid
Wist u dat magnesium in de top drie staat van de meest essentiële levensbehoeftes van de mens?
Magnesium vervult een hoofdrol in onze energiehuishouding: het is van vitaal belang voor meer dan 350 enzymatische processen. Een goed magnesiumgehalte in het lichaam is de basis voor een goede gezondheid. Teveel magnesium wordt meteen door het lichaam afgescheiden. Echter, veel mensen hebben geen overschot maar een tekort aan magnesium.

Sport
Zonder magnesium kom je niet ver. Het zorgt voor de aanmaak van energie, het houdt je spieren soepel en je botten sterk. Sporters komen verder en herstellen beter met magnesium!
Voor iedereen die beweegt is er nu Zechsallsport. Hoog gedoseerd met het natuurlijke magnesium uit de Zechstein bron en verrijkt met OptiMSM. Gebruik de gel om je spieren soepel te houden en om kramp en blessures te voorkomen. Neem na de inspanning een (voeten)bad met de flakes voor optimale ontspanning en sneller herstel.
Zechsalsport is de eerste hulp voor iedereen die wil blijven bewegen. Natuurlijk en krachtig!

Wellness
Zechsal is goed voor lichaam en geest. Het lichaamseigen magnesium draagt bij aan ontspanning en balans. Niet voor niets wordt magnesium wel het anti-stress mineraal genoemd. Magnesium is een belangrijke bron voor de energievoorziening en werkt als een natuurlijke tranquilizer.
Dagelijks gebruik van Zechsal geeft een aangename ontspanning, zorgt voor geestelijke veerkracht en geeft je meer energie. Met Zechsal steek je letterlijk beter in je vel!

www.Zechsal-Professional.eu


NewImpresion

Wij zijn NewImpression. Wij focussen ons op langdurige partnerships en werken daarbij als verbindende factor tussen onze klanten en ons netwerk.

Doordat wij werken volgens onze eigen strategie, The LivingRoom Strategy, zorgen wij ervoor dat bedrijven altijd vanuit de kern van hun merk te werk gaan. Het mooie aan onze strategie is dat het helpt om het gehele proces te visualiseren.

Door bedrijven actief na te laten denken over waar hun kern ligt en hoe zij op hun klanten over willen komen kunnen wij bedrijven zo vormgeven dat ze op alle aspecten hetzelfde uitstralen. Hierdoor zullen de opgestelde doelen makkelijker behaald worden, omdat alles gericht is op hun visie.

www.NewImpression.nl


Leave a Reply